Ons Team

Marc Wijnen
Marc WijnenCo-owner
Folkje Sjoerdsma
Folkje SjoerdsmaCo-owner
Bennie Miedema
Bennie MiedemaCo-owner

Telefonische acquisitie is een vaardigheid die ontwikkeld en onderhouden moet worden, net zoals het spreken van een vreemde taal. Huurt u een bedrijf in voor de telefonische acquisitie van uw organisatie, dan wilt u uiteraard dat uw klanten benaderd worden door de beste professionals op de markt. Maakt u gebruik van de diensten van Messor, dan weet u zeker dat u gedreven professionals inhuurt met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een flinke portie levenservaring en een indrukwekkend uithoudingsvermogen. Ook is het goed om te weten dat onze medewerkers beter zijn in telefonische acquisitie dan 95 procent van onze opdrachtgevers.

De professionals van Messor: een korte introductie

Messor hecht veel waarde aan het inzetten van een stabiel team met professionals die goed getraind worden om het beste werk te kunnen leveren. Stabiel is ons team zeker, want de gemiddelde medewerker van Messor werkt vier jaar bij ons bedrijf. Getraind zijn onze acquisitie experts ook, aangezien Messor continu in de kennis en kunde van medewerkers investeert.

Verder is ons team niet alleen stabiel en getraind, maar ook erg divers. Onder onze medewerkers komt u verschillende professionals tegen, die allemaal een andere opleiding, een ander karakter en een andere achtergrond hebben. Dit betekent dat wij onze specialisten gericht in kunnen zetten per project, zodat u de beste professionals kunt inhuren. In wat voor branche u ook werkt en welke doelen u ook wil bereiken met uw telefonische acquisitie: wij hebben de geschikte medewerkers voor u.

Experts die verder gaan dan het maken van een afspraak

  • Commerciële drive
  • Uithoudingsvermogen
  • Levenservaring
  • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
  • Beter zijn in telefonische acquisitie dan 95% van onze opdrachtgevers

Een standaard medewerker op de acquisitie-afdeling van andere organisaties maakt afspraken met uw lead of klant en gaat hierna verder naar de volgende prospect. Onze experts zetten net dat stapje verder, want wij kunnen u ook helpen met het verzamelen van marketing relevante informatie of het nastreven van alternatieve (marketing)doelen. Wij verdiepen ons in uw prospect door gebruik te maken van online tools, praten altijd zonder script en doen er alles aan om uw marketingdoelen te behalen.