leonie ebbed

Leonie Ebbes

Leonie Ebbes is de founder en director van Peoplehouse; een onderneming gespecialiseerd in het toekomstklaar maken van bedrijven en talenten op de arbeidsmarkt. Leonie Ebbes wil nog meer groeien met Peoplehouse, daarom schakelde ze de hulp in van Messor.

Future-proof ondernemen

People House selecteert technische toptalenten met 0-3 jaar werkervaring, die samenwerken met experts uit het bedrijfsleven op diverse vernieuwingstrajecten. People House verzorgt de opleiding in het Entrepreneurs lab, waar de ondernemers skills opdoen. Deze kruisbestuiving tussen talent, expertise en ondernemerschap maakt dat People House een groeiend ‘future-proof’ bedrijf is. “Maar we gaan verder dan dat, naast dat we zelf ‘future-proof’ zijn, zorgen we ervoor dat anderen dit ook zijn.“ vertelt Leonie.

Wél meer bekendheid, maar geen tijd om te bellen

“Ons probleem? We willen graag groeien, maar hebben zelf te weinig tijd om koud te bellen” legt Leonie uit. “Daarom zijn we gaan samenwerken met Messor. Zo kunnen wij ons richten op onze core business, zonder dat we ons druk hoeven te maken om de koude acquisitie”.

People House wil graag meer naamsbekendheid onder haar klantgroepen. Alleen naamsbekendheid is natuurlijk niet voldoende. Deze bekendheid moet leiden tot face-to-face salesgesprekken, er moet een dienst verkocht worden!

Samen voor het beste resultaat

“De relatie met Messor is al vanaf het begin zeer plezierig, open en professioneel.” Vertelt Leonie over de samenwerking. “Voordat ze voor ons gingen bellen, bleek al dat ze een toegewijde interesse in onze dienst hebben. Vanuit deze interesse hebben ze een belscript opgemaakt.” Voor Leonie is de persoonlijke benadering van Messor veruit het belangrijkste onderdeel. “Messor denkt echt met je mee. Niet alleen op het gebied van acquisitie, maar ook op het gebied van uitbreiden en verbeteren”.

“Messor benadert prospects voor ons en plant afspraken voor ons in, waardoor wij meer kunnen vertellen over onze dienstverlening en deze dienst ook kunnen verkopen.” vertelt Leonie. “Ik heb inmiddels al verschillende collega-ondernemers geadviseerd om met Messor te gaan samenwerken. Vanwege hun persoonlijke doch professionele aanpak en handelswijze zijn ze een goede partner.”

Laat je onderneming groeien met Messor

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Messor jou kan bieden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je doet. Spreken we je snel?