ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen is overtuigd van het leven lang ontwikkelen: je bent nooit uitgeleerd op de werkvloer. Bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen kunnen volwassenen en bedrijven terecht voor diverse opleidingen, cursussen en trainingen. Om meer mensen te kunnen bereiken met hun gedachtegoed, zetten ze verschillende marketinguitingen in. Om dit nog succesvoller te kunnen doen, heeft Messor de database van ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen opgeschoond.

Opschonen en verrijken van data

“Onze database was door de jaren heen erg vervuild geraakt” vertelt Ingrid Lenes, Adviseur Marketing en Communicatie bij ROC Friese Poort Bedrijfsopleidingen. “Hierdoor kostte het ons soms veel handwerk om gerichte marketingacties uit te voeren. Daarom hebben we Messor ingeschakeld om ons te helpen onze data op te schonen. Dat is niet het enige wat ze hebben gedaan, ze hebben ook een aanzet gedaan om onze database te verrijken.”

Vlotte samenwerking met korte lijntjes

“Messor heeft een groot deel van onze relaties en prospects benaderd en hierdoor onze database flink opgeschoond” vertelt Ingrid. “Dit ging veel sneller en accurater dan dat ik eigenlijk had verwacht. Het heeft ons minder uren gekost dan van te voren was begroot, dat is natuurlijk altijd een leuke meevaller. De korte lijnen en het snelle schakelen van Messor waren erg prettig. Wanneer we ergens tegenaan liepen werd het snel opgepakt”. “Een schonere database is niet het enige wat Messor heeft opgeleverd, ze hebben ook verschillende afspraken voor onze opleidingsadviseurs gemaakt. Dat is een mooie bijvangst.”

Het schoonhouden van je database

“Het is nu de taak van al onze medewerkers om onze database actueel te houden. Nieuwe relaties altijd correct in ons CRM systeem te zetten en informatie goed bij te blijven werken.”

Lees ook onze blog: “Een sales compliant database: zo krijg je het voor elkaar”

Messor is een fijne partner

“Messor is een prettige partner om mee samen te werken. Ze denken echt met je mee en zijn proactief in wat ze doen. Daarom zou ik anderen zeker adviseren om het gesprek met Messor aan te gaan” vertelt Ingrid. “Ze zijn erg efficiënt in het opschonen van data en hun dienstverlening levert ook nog eens offertes en leads op. Een win-win situatie dus!” voegt Ingrid hieraan toe.

Wil jij ook je database opschonen, of heb je een ander sales- of marketingvraagstuk waar je over wilt sparren? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.