Messor:
Voor structurele groei

HOME | ONZE DIENSTEN | SALES & MARKETING

SALES & MARKETING

Marketing
Om een goed beeld te vormen van de ideeën en behoeften die er onder de potentiële klanten heersen is een gedegen marktonderzoek onontbeerlijk. We verzorgen klantanalyse, database analyse, CRM verrijking, advies uitbreiding en het toevoegen van prospects aan CRM. Ook kan marktonderzoek gebruikt worden om een doelgroep te specificeren. Goed marktonderzoek speelt een belangrijke factor in de succeskansen van de organisatie of een specifiek product. Hetzelfde geldt voor het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoek, dit voorziet vaak in zeer waardevolle input. Daarnaast organiseren we ook kennissessies en events voor relaties en prospects en kunnen we proposities opstellen, vermarkten en verkooppresentaties opstellen.

Sales
Op het gebied van sales kunnen we je werk uit handen nemen en ondersteunen met directe verkoop, (telefonisch) acquireren, genereren van salesleads en afspraken voor accountmanagers.

Maatwerk

Al onze trainingen zijn maatwerk, 100% toegespitst op jouw organisatie en de werkzaamheden van de deelnemers. Herkenbaar dus!

Praktijk

Doordat alle trainingen een groot praktijkgedeelte hebben, wordt er al direct resultaat geboekt en dat motiveert enorm is onze ervaring.