Messor:
Voor structurele groei

HOME | ONZE DIENSTEN | Training & Coaching

Training & Coaching

 

Herken je dit? Leads blijven liggen, klantgesprekken verlopen moeizaam, een elevator pitch of propositie komt niet uit de verf, medewerkers hikken aan tegen koude acquisitie of hebben belvrees. Er kunnen allerlei obstakels zijn die bewust of onbewust jouw verkoopmedewerkers hinderen in het behalen van de gewenste resultaten. Verkoop blijft mensenwerk en dus is het belangrijk inzicht te hebben in die knelpunten. Of misschien zijn er helemaal geen knelpunten, maar zijn het de vaardigheden die ontbreken of kunnen deze aangescherpt worden. Met meer dan 25 jaar ervaring met (telefonische acquisitie en commerciële communicatie weten wij als geen ander dat elk verkoopsucces begint met oprechte aandacht, persoonlijke interesse en vooral goed luisteren.

Dit hebben we doorvertaald naar een training en coachingsaanbod die je helpen met meer plezier (telefoon) verkoopgesprekken te voeren, met aantoonbaar meer commercieel resultaat. We trainen ‘on the job’ maar ook bij ons op kantoor in Drachten. Hiervoor hebben we onze speciaal ingerichte trainingsruimte.

 
 

Aanbod

 

Maatwerk

Al onze trainingen zijn maatwerk, 100% toegespitst op jouw organisatie en de werkzaamheden van de deelnemers. Herkenbaar dus!

Praktijk

Doordat alle trainingen een groot praktijkgedeelte hebben, wordt er al direct resultaat geboekt en dat motiveert enorm is onze ervaring.