Messor:
Voor structurele groei

HOME | ONZE DIENSTEN | WERVING & SELECTIE

Werving & Selectie

 

Heb je tijdelijk of voor langere periode ondersteuning nodig bij je verkoop of voor je (verkoop)afdeling en moeten dit goed ingewerkte en snel beschikbare professionals zijn? Mensen die passen binnen jouw organisatie en het verschil weten te maken? Dan helpen wij je graag. We beschikken over een uitgebreide database met sales- en marketing professionals op zowel MBO als HBO niveau. Hierbij kun je denken aan sales- en accountmanagers, maar ook marketing- en salesmedewerkers, commerciële medewerkers binnen- en buitendienst of telemarketeers. Ook met aanverwante of juist heel specifieke vacatures kun je bij ons terecht. Met onze ervaring aan beide kanten van de tafel weten wij precies wat je voor welke functie nodig hebt. De 100% match hebben wij snel gemaakt.

 

  • Detachering
  • Werving & selectie

Maatwerk

Al onze trainingen zijn maatwerk, 100% toegespitst op jouw organisatie en de werkzaamheden van de deelnemers. Herkenbaar dus!

Praktijk

Doordat alle trainingen een groot praktijkgedeelte hebben, wordt er al direct resultaat geboekt en dat motiveert enorm is onze ervaring.