Messor:
Voor structurele groei

HOME | ONZE ZAAIERS

Onze zaaiers

Experts die verder gaan dan het maken van een afspraak

Messor hecht veel waarde aan het inzetten van een stabiel team met professionals die goed getraind
worden om het beste werk te kunnen leveren. Stabiel is ons team zeker, want de gemiddelde medewerker van Messor werkt vier jaar bij ons bedrijf. Getraind zijn onze acquisitie experts ook, aangezien Messor continu in de kennis en kunde van medewerkers investeert.

Verder is ons team niet alleen stabiel en getraind, maar ook erg divers. Onder onze medewerkers komt u verschillende professionals tegen, die allemaal een andere opleiding, een ander karakter en een andere achtergrond hebben.
Dit betekent dat wij onze specialisten gericht in kunnen zetten per project, zodat u de beste professionals kunt inhuren. In wat voor branche u ook werkt en welke doelen u ook wil bereiken met uw telefonische acquisitie: wij hebben de geschikte medewerkers voor u.

“Maximaal oogsten ofwel succesvol verkopen begint met oprechte aandacht, interesse en vooral goed luisteren, dat is precies hoe wij werken”

MARC WIJNEN

Mede-eigenaar

Verantwoordelijk voor de financiën, van het opstellen van de budgetten en begrotingen tot de facturatie en
de salarisadministratie, maar ook voor het facilitaire stuk; van auto’s tot ICT en van huurcontracten tot de
vlaggen. Mijn hart ligt echter bij het bedenken van creatieve proposities en concepten en deze ideeën vervolgens zodanig te operationaliseren dat onze opdrachtgevers hun (markt)positie ermee kunnen versterken. Heeft u(w bedrijf) een creatieve commerciële boost nodig? Bel me! 06-12289005.

FOLKJE SJOERDSMA

Mede-eigenaar

Binnen Messor ben ik verantwoordelijk voor de klantrelaties en projecten, het operationele proces en de training/coaching. Waar ik veel voldoening uithaal is het opbouwen van langdurige relaties omdat ik zie dat hier de maximale groei ligt.

Mijn missie is waarde toevoegen aan jouw verkoop. Vanuit de inhoud samenwerken aan maximaal resultaat! Benieuwd hoe ik voor jouw organisatie of bedrijf waarde kan toevoegen? Bel of mail me, 06-57571186 of stuur een bericht naar folkje@messor.nl.

BENNIE MIEDEMA

Mede-eigenaar

Koude acquisitie is voor veel organisaties een onderwerp waar iedereen het over heeft maar welke door weinig met plezier wordt omarmd. Koude acquisitie staat bovenaan veel lijstjes maar is vaak vrijdagmiddag 16:00 aan de beurt. Te vaak wordt koude acquisitie incidenteel ingezet en niet als structureel onderdeel van de sales.

Onze relaties outsourcen dit onderdeel bij ons of wij leiden de sales op om dit als structureel onderdeel van hun werk te zien en te integreren in hun dagelijkse werk.

Hoe wij dit doen? Mail, bennie@messor.nl, of bel, 06-12343968, mij!